keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Joulupukin pienet apulaiset

Ihan ajatus mielestäni tässä kuvassa, enkelit auttavat joulupukkia tuomaan lahjoja. Kaunista ja herkkää, tunnelma kuvassa on niin lämpöinen ja jotenkin täynnä salaisuuksia ja iloa

tiistai 30. lokakuuta 2012

Joululaulut raikaa

Ajatelkaa kuinka kiva olisi jos meillä kävisi joulun aikoihin kuoro lapsia laulelemassa pihoilla ja kaduilla! Jotenkin liitän tämän kuvan siihen tunnelmaan, jota odotan meidän asukasyhdityksemme järjestämään joulukulkueeseen. Viime vuonna en päässyt mukaan kuin pieneksi hetkeksi, mutta silti tunsin sen tunnelman (vesisateesta huolimatta). Oi, ihan hykerryttää, ihanaa odotella tuota juhlahetkeä!

maanantai 29. lokakuuta 2012

Seasons greetings

Nyt olen ollut niin joulutunnelmissa, että kyllä näitä joulukorttejakin alkaa jo syntyä! Tässä käytetty kierrätysmateriaaliakin, nimittäin tuo teksti oli mielestäni niin kaunis, että leikkasin sen työpaikalleni tulleesta vanhasta kortista talteen ja tänä jouluna raskin sen jo käyttääkin :)

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Herra nalle

Isänpäiväksi tai isälle muuna merkkipäivänä tai muuten vaan. Nämä nalleherrat on niin ihania ja hellyttäviä ja lutusia! 
Olispa vielä oma isä jolle voisi tällaisia tehdä...

lauantai 27. lokakuuta 2012

Pakkasia odotellessa

Kun tuo talvikin jo tekee tuloaan ja takkatulta aletaan useamminkin poltella, niin tein sytykeruusuja valmiiksi jonkinmoisen pinon, tässä vähän alkua ja vielä dippausta odottelemassa. On se vaan niin paljon helpompaa takkatulta sytyttää, kun käyttää noita ruusuja! Ja tulee samalla harrastettua kierrätystä ja ovat vielä kivoja tehdäkin, lapsetkin monesti haluavat olla mukana näitä väkertelemässä.

tiistai 16. lokakuuta 2012

Uutta pienokaista odotellessa


Meille odotetaan naapuriin syntyväksi pientä tyttövauvaa ja pitihän minun siihenkin jotain pientä keksiä. Paketin taittelin kartongista sopivan kokoiseksi pienelle lahjalle :) Koristelin sisältä ja päältä ja nytpä huomaan että rikrak-nauha on taittunut rumasti etureunasta, pitääkin korjata ennen kuin lahja menee vastaanottajalle.  Josku on kiva tehdä muutakin kuin kortteja.

maanantai 15. lokakuuta 2012

Ilman kuvaa

Ihan pelkkä teksti ja paljon valkoista, valkeaa joulua odotellessa. Vaikka en pä tiedä toivonko tänä vuonna sitä lunta niin kovasti, kun viimevuonna sitä oli niin ylenmäärin. Taustan ruudut on kohokuvioitu spellbidersin kohokuviointisabluunalla. Keskiosan tekstin kohotin kohottarroilla taustasta paremmin erottuvaksi. REunoille lisäsin Snow writerilla vähän lumiefektiä ja tietsti kimalletta lumitähteen.

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Diamonds are the girls best friends

Joten niitähän piti tähänkin vähän lisäillä. Kenny K'n digileima a mielestäni aika kivasti sopii moneenkin tarkoitukseen nuorelle naiselle, tässä nyt ihan ensikokeilu, oli kiva värittääkin. Tekstiä en laittanut, kun ei vielä ole vastaanottaajaakaan tiedossa.

lauantai 13. lokakuuta 2012

josko yhdessä?

Tätä korttia tehdessäni, minulla oli mielessäni pari ystävääni,joite en ole vähään aikaan tavannut. Joskus oli puhetta, että vietettäisiin iltaa yhdessä jutellen, käsitöitä tehden ja saunoen ja jotenkin näin meidät kolme tässä :) En nyt enempiä erittele kuka kukin on, mutta tästähän voisi tulla vaikka kutsu tällasiiin illanistujaisiin!
HouseMousen iki-ihanat hiirulaiset väritettynä distress inkeillä, teksti ihan omin kätösin kirjoitettuna.