tiistai 19. maaliskuuta 2013

Automiehelle

Vaihteeksi miehisempi kortti tai sopiihan tämä naisellekin, varsinkin kun kuvassa on tuo ihana mini! Tausta   stanssattu Spellbindersin satanssilla ja leimattu Lili of the valleyn leimasimella tekstin voi lisätä jälkikäteen, kun selviää mihin tarkoitukseen on menossa.


maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kukkasin sua muistaisin

Tämä Stempendouksen leimasin on yksi parhaista ostoksistani, kerrankin tajusin ostaa jotain tosi monikäyttöistä! Tykkään tästä ihan hirveästi. Kulmakoristeeseen lisäsin efektiksi Snow writeria, mikä ei ollutkaan ihan helppo juttu, kun en ole sitä joulun jälkeen käyttänyt, niin sehän oli aika tönkköä, eikä meinannut pullosta ulos tulla. Puolen tunnin kesyttelyn jälkeen, sain kuitenkin tuon kuvion aikaiseksi ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, se tuli melko lailla sellainen kuin olin suunnitellutkin. Ruusut ovat kangasruusuja ja lehdet leikkurilla leikattuja ja stanssattuja

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kyllä se kevät vielä tulee

Pakko yrittää korteilla saada väriä elämään ja uskoa siihen, että se kevät vielä tulee. Nyt on kyllä ollut ihana auringonpaisteinen viikonloppu, joka jo onneksi saa nuo kinokset vähän matalammiksi, mutta kyllä sitä lunta vielä riittää. Ja kylmää.
3D tekniikalla kasatut tulppaanit ja hyvin yksinkertainen malli, tässä halusin huomion kiinnittyvän kukkiin, enkä sitten muuta juuri lisännytkään, nauhalla vähän lisäväriä.

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kutomisen uusi tuleminen

Tai siis neulomisestahan pitäisi virallisesti puhua, mutta kun meilläpäin kudottiin, niin tuntuu ihan hölmöltä puikoilla neuloa :) 

No kuitenkin, olen siis taas hetkelliesti innostunut kutomisesta, johtunee siitä, että nämä tuubuhuivit on aika nopeita tehdä ja yllättäen lopputulos kelpasi Nupullekin. Ainakin hetkellisesti. On liian kuuma. Saa nähdä jääkö häneltä loppujen lopuksi käyttämättä, mutta talvipakkasilla voi ainakin itse joskus käyttää.

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Reippaalle nuorelle miehelle

Sain Maritalta tilauksen kortista 6 vuotta täyttävälle jalkapallosta tykkäävälle Afrikassa tällä hetkellä asuvalle pojalle.Toiveitakin oli niin, että suunnittelu lähti aika helposti liikkeelle. Sinivalkoisiin pukeutunut poika siellä pelailee jalkapalloa ja norsujengi on kai tulossa peliin mukaan tai ainakin mielenkiinnolla seuraa mitä tapahtuu. Kuvausoli aika pikainen, joten jäi huomaamatta, ettei tuo roikkuva jalkapallokoru tullut näkyville. Tarjoituksena kuitenkin on, että sen voi kortista irrottaa ja laittaa esimerkiksi vaikka kaulakoruun tai vetoketjuun
                       Sisäpuolelle muutama krokotiili ja tietenkin tekstille paikka oikealle puoliskolle
Jännitti että tykkääkö Marita ja vielä enemmän jännittää mitä vastaanottaja tykkää. Kerrothan sitten Marita!